maandag 15 oktober 2012

Onze vakantiebestemming

Odalys Le Château de Prêtreville is een mooi, nieuw appartementencomplex met openluchtzwembad in een bebost park. Het is zeer rustig gelegen, op ca. 3 km van sfeervolle havenstadje Honfleur en niet ver van het Normandische strand.
Na een bezoek aan de Normandische 'bloemenkust' of het binnenland is het goed 'thuiskomen' met een verfrissende plons in het verwarmde openluchtzwembad. Er loopt een lange oprijlaan naar het gelijknamige kasteel 'Le Château de Prêtreville'.
Vanuit Pretreville ben je binnen 1 km in het dorpje Gonneville sur Honfleur en rijd je zo naar de de mondaine badplaatsen als Deauville en Trouville (ca. 15 km). Cabourg ligt op ca. 45 km. Het is ook een aanrader om door te rijden naar de kust ten noorden van Le Havre waar je de imposante krijtsteenrotsen van Étretat kunt zien liggen. Of naar het zuidwesten te rijden naar de invasiestranden.

Ligging

Deze sportieve residentie in Gonneville-sur-Honfleur ligt op 4,3 km van Office de Tourisme de Honfleur en op 4,8 km van Musée Eugène Boudin. Ook Oude haven van Honfleur en Quai Sainte-Catherine liggen binnen 5 km afstand. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten