dinsdag 20 februari 2007

Instructies om je kat een pil te geven

1) Til de kat op en leg hem in je linkerarm alsof je een baby vasthoudt. Zet je duim en wijsvinger aan beide zijden van zijn bek en oefen wat druk uit op de wangen terwijl je met je rechterhand de pil vasthoudt. Als de kat zijn bek opent doe je de pil erin. Laat de kat zijn bek sluiten en slikken.

2) Haal de pil van de grond en de kat achter de sofa. Leg de kat in je linkerarm en herhaal het proces.

3) Haal de kat uit de slaapkamer en gooi de vochtige pil weg.

4) Haal een nieuwe pil uit de doordrukstrip, leg de kat in je linkerarm en houd zijn achterpoten stevig vast met je linkerhand. Forceer het openen van de kaken  en duw de pil met je rechter wijsvinger achterin de bek. Houd de bek zo'n tien tellen gesloten.

5) Haal de pil uit de goudvissenkom en de kat van de bovenkant van de kledingkast. Bel een vriend.

6) Kniel op de vloer terwijl je de kat stevig tussen de knieën klemt, houd voor- en achterpoten vast, negeer het lage gegrom van de kat. Laat de vriend de kop stevig vasthouden terwijl hij een houten liniaal in de bek duwt. Laat de pil in de geopende bek vallen, haal de liniaal weg en wrijf stevig over de keel van de kat.

7) Haal de kat van de gordijnrails, druk een nieuwe pil uit de doordrukstrip. Schrijf op je lijstje een nieuwe liniaal en reparatie van de gordijnen. Veeg voorzichtig je gebroken porselein uit de open haard en zet apart om later te kunnen lijmen.

8) Wikkel de kat in een grote handdoek en laat je vriend op de kat liggen, de kop moet net zichtbaar zijn onder zijn oksel. Doe de pil in een rietje, forceer de bek van de kat open met een potlood en blaas op het rietje.

9) Controleer of de pil geen kwaad kan bij mensen en drink een glas water om de smaak kwijt te raken. Verbind de onderarm van je vriend en gebruik koud water en zeep om het bloed uit het tapijt te verwijderen.

10) Haal de kat uit de schuur van de buurman. Neem een nieuwe pil. Zet de kat in de keukenkast en sluit de deur zo, dat zijn kop te zien is. Forceer de bek open met de dessertlepel. Schiet de pil met een elastiekje zijn keel in.

11) Haal de schroevendraaier uit de schuur en hang de keukenkast weer op. Leg een koud compres op je wang en check wanneer je je laatste tetanusprik hebt gehad. Gooi je shirt weg en haal een nieuwe uit de slaapkamer.

12) Bel de brandweer om de kat uit de boom te halen halen. Verontschuldig je aan de buurman omdat die het hek in reed toen hij de kat probeerde te ontwijken. Druk de laatste pil uit de doordrukstrip.

13) Bind de voor- en achterpoten van de kat aan elkaar met bindtouw en bevestig hem stevig aan de poot van de eettafel. Zoek stevige tuinhandschoenen in de schuur. Open de bek van de kat met een kleine moersleutel. Duw de pil in de bek en die daar een flink stuk vis of biefstuk achteraan. Houd de kop verticaal en giet een glas water in de keel om de pil weg te spoelen.

14) Bel je vriend om je naar de SH te rijden. Blijf stil zitten terwijl de dokter je vingers en onderarm hecht en de restanten van de pil uit je rechteroog verwijdert. Bel op weg naar huis de meubelshop om een nieuwe tafel te bestellen.

15) Maak een afspraak met het asiel om de kat te halen. Bel de lokale dierenwinkel en vraag of ze hamsters hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten