woensdag 5 september 2012

Rotposter

Godzijdank. De SP heeft die rotposter van de VVD ook gezien!


Roemer: 'VVD moet zich diep schamen om posters'

SP-leider Emile Roemer heeft woensdag fel gereageerd op de kritiek van VVD-minister Henk Kamp. 'Als de minister niet eens meer weet waar hij de snoeischaar allemaal heeft ingezet, dan moet hij hoognodig gewisseld worden', aldus Roemer.
SP-lijsttrekker Emile Roemer. Beeld ap

Kamp noemde eerder op de dag de uitspraak van Roemer dat hij na de verkiezingen hoopt op te bouwen wat er in de afgelopen 25 jaar is afgebroken, zielig.

Roemer gelooft niets van de beloofde banengroei in de VVD-plannen en vindt het schandalig hoe die partij spreekt over werklozen met een uitkering. Volgens hem zet de VVD die mensen schaamteloos weg als handophouders.

'De partij die de minister-president levert en de minister van Sociale Zaken en werkgelegenheid moet zich diep schamen voor haar posters met teksten als 'Handen uit de mouwen in plaats van handen ophouden'.'

Natuurlijk zijn er mensen die ten onrechte een uitkering vragen, weet Roemer. 'Pak die dan aan, zonder honderdduizenden mensen als profiteurs weg te zetten. Ik vind het schandalig dat de grootste partij zoiets durft te zeggen. Jaren niks doen en dan anderen de schuld geven.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten