zondag 10 augustus 2014

Wat een drama!

Zo ontzettend triest, en wat komt het dan opeens dichtbij... Gezellige Meerpaaldagen, en dan wordt er 'n jonge jongen doodgestoken... Ik heb de steekpartij niet gemerkt maar blijk er enkele tientallen meters vandaan te hebben gestaan...
Slachtoffer steekpartij festival Dronten is 17-jarige jongen

UPDATE Een 17-jarige jongen uit Dronten is gisteravond om het leven gebracht tijdens een vechtpartij in zijn woonplaats. Hij is mogelijk doodgestoken. Er is nog niemand opgepakt en de aanleiding voor de vechtpartij is nog niet bekend, meldde de politie vandaag.
 

Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd aan de Binnenloop. De politie kreeg iets voor tienen de melding van een vechtpartij. Agenten 'troffen een zwaargewonde jongeman aan'. Ze probeerden hem nog te helpen, maar hij stierf ter plekke.  Op het moment van de steekpartij was het druk in Dronten door de Meerpaaldagen, een driedaags gratis festival.

Gisteren was de afsluitende feestdag. Vanwege de dood van de jongen stopte de muziek iets eerder dan gepland, 'uit piëteit met de familie', aldus de organisatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten