woensdag 26 maart 2014

Prettig vooruitzicht

Vrijdag zouden we naar Rapalje gaan met hun theatertournee Hearts Of Steel, hier in de legendarische Meerpaal.
Vanmiddag krijgen we een mailtje: 
"Beste theaterliefhebber,
Het is u wellicht niet ontgaan dat de voorstelling van Rapalje aankomende vrijdag is gewijzigd. De stampende jigs en reels, gevoelige ballades en het vleugje heavy metal zorgen ervoor dat stilzitten tijdens de voorstelling moeilijk is. Daarom is gekozen voor een muziekspektakel op Het Plein waarbij u lekker kunt mee swingen.
Keltisch muziekspektakel op Het Plein in De Meerpaal
Het impressariaat van Hearts of Steel heeft in samenwerking met De Meerpaal besloten om het programma om te buigen naar de voorstelling Celtic Folk Night. Deze voorstelling is deels gelijk aan Hearts of Steel, maar bevat extra elementen om de show tot zijn recht te laten komen op het binnenplein. Tijdens de show, die om 20.15 uur begint, kunt u gebruikmaken van de horecavoorzieningen.
Celtic Folk Night
Tweeduizend jaar geleden werden de Kelten verdreven van het vasteland van Europa. Alle Kelten? Nee, één band bleef dapper weerstand bieden aan de toestroom van nieuwerwetse pop en rock en vond zo zijn eigen plek in de wereld van de moderne muziek. Gewapend met niets dan hun instrumenten en hun stem trekt Rapalje op strooptocht langs clubs, podia en theaters zover het oor reikt. "
Vinden wij dat erg?
HELEMAAL NIET!!!   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten