dinsdag 22 oktober 2013

Limburg

We hebben een weekje Geulle geboekt. Dat ligt nagenoeg naast vliegveld Maastricht-Aachen, vroeger bekend als Beek 😉 maar daar merk je niet zoveel van. Remar bungalowpark is echt een aanrader voor weinig geld!
Ons huisje is net een kabouterhuisje. Ga hier niet heen als je het modernste van het modernste wil, er zijn schrootjeswanden en de pannetjes zijn dezelfde als die mijn oma zaliger had, maar het is allemaal heel en schoon en netjes en comfortabel, en dat is toch het belangrijkste. De gratis walnoten van de boom vlak voor ons huisje zijn bonus 😉
20131019_154805 20131019_183722
De volgende dag zijn we gaan wandelen. Bergop richting oosten, route Ge2 richting (het zuiden van het buurtschap) Moorveld. Door een bronnetjesbos met beekjes die gewoon over het pad stroomden. Mooie herfstkleuren!

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
‘s Middags zijn we naar Geulle a/d Maas gelopen waar we het voetveertje naar Uikhoven (B) namen. In tegenstelling tot wat de ANWB-richtingborden zeiden vaart die in het weekend nog gewoon tot 18 uur. Kost 1 euro pp. Aan de overkant hebben we geluncht met frietjes en kroket.
Mooie plaatjes van koeien en herfst en oude kastelen gemaakt! Aanvankelijk vielen er nog wat buitjes maar het klaarde steeds meer op.
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geen opmerkingen:

Een reactie posten