maandag 6 januari 2020

TV Vandaag

Maandag 6-1

Om maar met de deur in huis te vallen: ik kijk géén Once Upon A Time In Mexico vanavond (RTL7)! Het is een gewelddadige baggerfilm, alleen als je de scenes met Johnny Depp (heerlijk over the top) eruit licht, blijft er nog iets interessants over. Hier speelt hij een gestoorde CIA-agent die slachtoffer wordt van zijn eigen gekonkel en op weergaloze wijze wraak neemt. De rest van de film is zonde van de elektriciteit en je tijd.
19:00 (elke werkdag) Nat.Geo: The Incredible Dr. Pol. Komt elke doordeweekse dag opnieuw, meestal een herhaling, maar het laatste seizoen heb ik nog niet helemaal gezien. Het komt vaak op hetzelfde neer: bevallingen, castraties, zielige hondjes en katjes, elanden, alpaca's, een bijzonder dier, een uitgeperste baarmoeder, Pol's rariteitenkabinet (met o.a. een flinke koeienteratoom)... Er zijn al Bingokaarten te downloaden die eindeloos uit te breiden zijn. Ik kijk niet elke dag, maar zo af en toe is het wel weer leuk!

19:55 NPO1: Hier zijn de Van Rossems, Almere. Heb ik al gezien, is wel leuk om weer te zien. Het ene moment komen ze woorden te kort om hun afkeer te beschrijven, maar Almere is niet alleen maar kommer en kwel, zelfs niet voor de Van Rossems. Na de eerste uitzending heeft Han Lips daar nog een leuk stukje over geschreven in Het Parool.
21:25 NPO1: Spoorloos. Heel oud programma dat telkens opnieuw bijzondere en soms heel schrijnende verhalen boven weet te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten